Concept architectural

Concept architectural

Conceptul arhitectural Oncos Parc, propus de arhitecţii de la Dico şi Ţigănaş în baza PUZ-ului aprobat prin HCL nr. 172 din 28 decembrie 2017 de Consiliul Local Florești, se pliază perfect pe terenul aflat la dispoziţie şi pune în valoare fiecare zonă cu dotări funcţionale, accese, spaţii verzi.

Concept architectural

Se propune împărţirea terenului în trei loturi pentru dezvoltarea locuinţelor şi realizarea acceselor facile, a parcului, a dotărilor de sport, agrement, a grădiniţei, care vor deservi locuitorii acestui ansamblu şi nu numai.

Proiectul va recalibra centrele de greutate în localitate, devenind un punct de atracţie pentru locuitori şi oferind astfel un plus de valoare de piaţă spaţiilor comerciale şi dotărilor de sport şi agrement.

Astfel, pentru acces în reţeaua principală de trafic, strada Avram Iancu (drumul european Cluj-Oradea), se propune realizarea unui sens giratoriu. O parcare de mari dimensiuni va fi amplasată în aceeaşi zonă de acces, pentru a deservi parcul şi zona de agrement.

Concept architectural
Concept architectural
Concept architectural
Concept architectural

Partea de teren cu formă regulată va face obiectul dezvoltării efective a locuinţelor şi a dotărilor de proximitate ale acestora.  Astfel, se propune realizarea a trei loturi, delimitate de străzi, oferind posibilitatea dezvoltării în etape:  Lot 1, respectiv Lot 2 şi 3.

DISTRIBUIE