Etape de dezvoltare

Proiectul Oncos Parc a fost gândit astfel încât să poată fi dezvoltat etapizat:

Etapa 0

Etape de dezvoltare

În prima etapă de dezvoltare este prevăzută realizarea zonei de agrement, care va creşte valoarea zonei şi, ulterior, va contribui la atragerea de cumpărători pentru apartamentele ce vor fi construite în etapele de dezvoltare 2, 3 şi 4.

Zona de agrement cuprinde un parc, o sală de fitness, spa, bazine de înot acoperite, saună, jacuzzi, terenuri de sport (fotbal, baschet) în aer liber, pistă de alergare şi 60 de parcări. Aria construită este de 1.290 mp, iar aria desfăşurată totală ajunge la 1.830 mp.

Etapa 1

Poziţionate pe latura vestică a ansamblului Oncos Parc, imobilele din această etapă fac parte din Lotul 1 şi vor realiza trecerea de la regimul construit existent la dezvoltarea cu regim de înălţime mai mare, cuprinse în etapele de dezvoltare 2 şi 3, respective Loturile 2 şi 3.

În această etapă se propune realizarea a 5 clădiri de locuit cu regimuri de înălţime D+P+3E. Fiecare clădire va găzdui apartamente de 1-2-3 camere, de la parter la etajul 3, şi parcare deschisă la demisol. Fiecare imobil va avea patru apartamente cu o cameră, 8 apartamente cu 2 camere şi 8 apartamente cu 3 camere.

Etape de dezvoltare

Etapa 2

În etapa a 2-a de dezvoltare a proiectului este cuprins lotul 2 de imobile, cu regimul de înălţime P+3 şi P+6, poziţionate pe latura nordică a ansamblului Oncos Parc. În această etapă vor fi construite 206 apartamente cu 2 camere, 30 de apartamente cu 3 camere şi 8 apartamente cu 4 camere.

Etape de dezvoltare

Etapa 3

În ultima etapă de dezvoltare a ansamblului este prevăzută construirea imobilelor cuprinse în lotul 3, cu regimul de înălţime P+3 şi P+6, poziţionate pe latura sudică a Oncos Parc. La fel ca şi în etapa 2 de dezvoltare, în această ultimă etapă vor fi construite 206 apartamente cu 2 camere, 30 de apartamente cu 3 camere şi 8 apartamente cu 4 camere.

Etape de dezvoltare

DISTRIBUIE