Lot 2 și 3

Lot 2 și 3

Poziţionate pe latura nordică şi, respectiv, sudică a ansamblului Oncos Parc, vor face obiectul dezvoltării intensive. Astfel, se propun mobile cu regimul de înălţime P+3 şi P+6, cu un joc - atât în plan, cât şi pe înălţime - al volumelor.

Lot 2 și 3

La parter se vor realiza accesele în imobile şi locurile de parcare, iar înspre strada dintre cele două loturi se doreşte realizarea unei zone comerciale şi de servicii, devenind astfel un centru de cartier al ansamblului şi al locuinţelor adiacente.

Numărul necesar de parcări va fi realizat atât adiancent străzilor, cât şi în curtea interioară rezultată a fiecărui ansamblu.

Lot 2 și 3

Un aspect important al dezvoltării este grija faţă de spaţiul verde. În curtea interioară a fiecărui lot se va realiza un relief artificial cu vegetaţie bogată. Pe faţa clădirilor, în zona parcajului de la parter, se propun panouri cu plante căţărătoare, pentru o ambianţă prietenoasă la nivelul pietonului. Terasele de deasupra nivelului 6 vor fi amenajate cu zone verzi, iar apartamentele ultimului nivel vor avea scară interioară de acces pentru folosirea şi întreţinerea teraselor.

De la nivelul 1 la nivelul 6, funcţiunea va fi exclusiv de locuire. Vor fi apartamente cu 2 şi 3 camere, de la etajul 1 la etajul  5, iar la etajul 6 se vor realiza apartamente speciale, de 2 şi 4 camere, cu scară interioară de acces pe terasă.

Concept architectural
Concept architectural
Concept architectural
Concept architectural
Concept architectural
Concept architectural

Pe fiecare din loturile 2 şi 3 vor fi 206 apartamente cu 2 camere, 30 de apartamente cu 3 camere şi 8 apartamente cu 4 camere. În total, pe cele două loturi vor fi 488 de apartamente.

Pentru dezvoltarea soluţiei s-au folosit ca şi punct de plecare prevederile din PUZ aprobat cu HCL nr. 108/14.06.2011, care reglementează vecinătatea estică a ansamblului propus.

DISTRIBUIE